Hvad er hosting?
...Hvor som helst, når som helst

Hosting defineres som:

En metode til at have hele eller dele af sin IT-løsning i et eksternt datacenter, og hvor forbindelsen til IT-løsningen opnås over internet, helt uafhængigt af geografi.

I stedet for at du står for driften af eksemplevis din Microsoft Exchange server og økonomisystem, så gør vi det i et sikkert og tilgængeligt milø, hvor du har adgang til din e-mail og økonomisystem både derhjemme og på din arbejdplads.

Hvorfor hosting?

Hvis det kniber med ressourcer, IT-medarbejdere eller kapacitet, så kan vi tilbyde dig at være vært for dine IT løsninger. Løsninger kan udvides efter behovet i din virksomhed uden, du skal tænke på, at investere i ny teknologi og opsætning. Samtidig høster du andre fordele, herunder tilgang til dine programmer, uanset hvor i landet eller udlandet du måtte befinde dig, samt at sikkerheden er i top, såvel datasikkerhed som backup.

Hvem anvender hosting?

Hosting er en effektiv platform for mange typer virksomheder.

I modsætning til hvad mange tror, så er hosting ikke kun for de store virksomheder. Vi har gode erfaringer med mindre virksomheder, da det eksempelvis giver ejeren stor fleksibilitet med sin virksomhed, og det altid er muligt at nå for eksempel økonomisystem og data. Alle virksomheder ser det som en fordel at kunne budgettere med en overskuelig IT-investering, reduceret sårbarhed ved fravær eller jobskifte, og ikke mindst, at hosting frigør ressourcer til kerneforretningen.

Hvad kan hostes?

Hele eller dele af dine IT-løsninger kan hostes. Hos PK Data Network har vi specialiseret os i, at sikre dine IT-løsningers drift i 24 timer i døgnet alle ugens 7 dage. Vi er vært for en lang række IT-løsninger og programmer for vore kunder, som for eksempel e-mail, kontorprogrammer og servere. Menuen til venstre kan give dig et overblik over, hvad vi tilbyder.

Mere information

Kontakt PK Data Network på 70 27 34 56, brug denne kontaktformular eller info@pkdata.dk, og hør PK Data Network, hvordan vi kan hjælpe dig.

Telefon: +45 7027 3456 - e-mail: info@pkdata.dk