Send billige SMS'er fra EasyPage

Flere og flere bruger vores SMS-modul og vi har derfor lavet en rigtig god aftale med vores samarbejdspartner Mimer Mobile, så det nu er muligt at udsende SMS’er til meget konkurrencedygtige priser.

11. juni 2010

Vores EasyPage SMS-modul blev introduceret i forbindelse med version 4.6. Nu har vi har lavet en rigtig god aftale med vores samarbejdspartner Mimer Mobile, så det er muligt at udsende SMS'er til meget konkurrencedygtige priser. Til modtagere i Danmark er prisen pr. SMS-besked kun 20 øre. Du skal dog købe minimum 5000 SMS'er ad gangen og de købte SMS'er skal bruges indenfor et år. Du kan overvåge din SMS-konto direkte fra EasyPage, så du altid ved hvor mange SMS'er du har tilbage.

SMS-moduletgiver dig mulighed for at kommunikere med dine kunder på en hurtigere og mere direkte måde. SMS-modulet er integreret i andre af EasyPage-modulerne, såsom EasyPage Webshop, EasyPage Kalender og EasyPage Brugerstyring. Du kan derfor bruge SMS-modulet til f.eks. at udsende generelle beskeder, invitationer til arrangementer og ordrestatus med eksempelvis et Track&Trace-nummer fra webshoppen.

Da SMS-modulet benytter det generelle bruger/kunderegister i EasyPage, kan du således sende SMS-beskeder til enkelte brugere eller til hele brugergrupper og der er mulighed for at modtagerne af SMS'erne kan svare tilbage. Disse svar bliver opsamlet og kan ses i SMS-modulet.

Selve SMS-modulet koster kr. 2.995,00 ekskl. moms og der er intet ekstra abonnement på dette modul.

SMS-modulet kræver, at der oprettes særskilt aftale med vores samarbejdspartner Mimer Mobile, hvilket dog er gratis.

Du er velkommen til at kontakte os på 70273456, hvis du har spørgsmål til vores SMS-modul.